FULL INVERTER TOPLOTNE ČRPALKE ZA BAZENE

Toplotna črpalka z inverterjem je opremljena z najnovejšo tehnologijo na področju toplotnih črpalk, kompresorjev in ventilatorjev ter uporablja najnovejše inteligentne tehnike krmiljenja.


Opis

 

Toplotna črpalka z inverterjem je opremljena z najnovejšo tehnologijo na področju toplotnih črpalk, kompresorjev in ventilatorjev ter uporablja najnovejše inteligentne  tehnike krmiljenja. Full-Inverter toplotna črpalka  združuje inteligentno programsko opremo z neprekinjeno, optimalno učinkovitostjo. Full-Inverter toplotna črpalka samodejno uravnava moč toplote med 25% in 100% glede na potrebe bazenske vode. Večino časa toplotna črpalka deluje z nizkimi ali srednjimi obrati, da doseže optimalno učinkovitost. Če toplotna črpalka deluje z nizkimi ali srednjimi obrati, temperatura vode v bazenu ostane konstantna. V tej situaciji toplotna črpalka deluje zelo tiho. Full-Inverter toplotna črpalka ima pri temperaturi zraka 15 ° C, temperaturi vode 26 ° C in 70% vlagi, srednjo učinkovitost (COP) med 6 in 8. Full-Inverter toplotna črpalka je rešitev za varčevanje z energijo z optimalnim udobjem. Model 20 / 1F je na voljo tudi v trifazni različici (400V).

 

Lastnosti

  • ohišje iz plastike
  • zelo visoka učinkovitost (COP max 16)
  • nizka raven hrupa (28 dB (A), ECO Silence)
  • 5-palčni zaslon na dotik FULL COLOR
  • inteligenten nadzorni sistem
  • upravljanje krmiljenja prek  WiFi modula (opcija)

tc kontrolna enota

 

Kapaciteta bazena je izračunana na osnovi pokritega bazena z folijo ali lamelami. Za plavalne ribnike in bazene brez pokrival je kapaciteta  približno 30% nižja. Kapaciteta plavalnega bazena je izračunana na podlagi temperature vode približno 23-24 ° C

tc karakteristike

 

 

 

 

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.