Profesionalni bobnasti filter

Bobnasti filtri na koi sceni niso nič novega, vendar je trajalo precej časa, dokler niso bili razviti do te mere, kot je različica AquaForte. Ti bobnasti filtri izpolnjujejo najvišje standarde v uporabi, materialih in varnosti.
bobnast2
bobnast-insert-module
kontroler-standard
kontroler-deluxe


Opis

Bobnasti filtri na koi sceni niso nič novega, vendar je trajalo precej časa, dokler niso bili razviti do te mere, kot je različica AquaForte. Ti bobnasti filtri izpolnjujejo najvišje standarde v uporabi, materialih in varnosti. Velika prednost teh bobnastih filtrov je, da je boben popolnoma odprt pri vstopni komori. Zaradi tega lahko vso grobo ujeto umazanijo, kot so veliki listi, vejice, alge, itd odstranite ročno. Ta vstopna komora je opremljena z "varnostnim prelivom", v primeru, da sito na bobnu ne deluje, kljub temu še vedno teče zadosten pretok vode v komoro bobna, tako, da črpalka ne more obratovati na suho.

Druga pomembna prednost bobnastih filtrov je, da so opremljeni s posebno pršilno šobo, ki deluje z zadostnim pritiskom na vodni cevi (min. 1,5 bar) in s tem ni več potrebna ločena izpiralna črpalka. V krajih, kjer ni zagotovljenega pritiska 1,5 bara, se lahko alternativno namesti izpiralna črpalka montirana na mestu, ki je za to predvideno.

Odtok je opremljen z dodatnim priključkom za vodo, tako da se umazanija iz odtoka lahko izpere z dodatnim pretokom vode. Ohišje filtra bobna pa je standardno opremljeno s priključkom za naprave, kot npr. potopna UVC enota. Ta se lahko enostavno namesti z vijaki na boben. S tem se na bobnu razvija manj bakterij in razkuževanje poteka brez nadaljnjega padca tlaka.

Bobnasi filtri se običajno dobavljajo brez krmilnih enot in jih je potrebno naročiti posebej. Trenutno sta na voljo 2 novi krmilni enoti: Standardna različica z 230 V priključkom za izpiralno črpalko ali magnetni ventil in razširjena izvedba z dodatno 230 V vtičnico, npr za (potopno) UVC enoto in stikalom. Filtri boben pridejo brez regulatorja, to je treba naročiti posebej. Zdaj na voljo: 2 novi krmilnik enot.Standardna različica s 230 vtičnico za povratno črpalko ali elektromagnetni ventil in razširjena različica z dodatno 230V vtičnico za (potopne) UV-C enoto in pokrov stikala. Stikalo v primeru dviga pokrova deaktivira tako boben kot tudi enoto UV-C zaradi največje varnosti.

Vgradna višina: samo 15 cm nad vodno gladino!

PREDNOSTI:

 • Notranjost bobna je dostopna skozi zbiralno komoro.
 • Nizek pritisk za pršilne šobe.
 • Zelo majhnih dimenzij.
 • Zelo nizka višina vgradnje, idealen za postavitev pri prostem padu.
 • 100% narejeno v Nemčiji.
 • Ohišje in pokrov iz nerjavnega jekla (316).
 • 24V motor.
 • Boben je opremljen z 60 mikronsko mrežo iz nerjavečega jekla.
 • Brizgalne šobe so opremljene s PE pokrovom, ki preprečuje škropljenje vode.
 • Primeren za črpalke velikih zmogljivosti.
 • Primeren za izvedbe s črpalko ali prostim dovodom (standard).
 • opremljen za opcijsko priključitev potopne UVC enote.

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.